Има забранени лица по телевизиите, смята Гешев: За съжаление водещи медии

...
Има забранени лица по телевизиите, смята Гешев: За съжаление водещи медии
Коментари Харесай

Иван Гешев: За съжаление водещи медии обслужват този, който е на власт в повечето случай и не само него

Има неразрешени лица по малките екрани, счита Гешев: 

" За страдание водещи медии обслужват този, който е на власт в множеството случай и освен него. " Това сподели в първото си изявление за предаването „ Часът на избора “  бившият основен прокурор Иван Гешев в ефира на „ “.

" Те нещата са ясни и се виждат с елементарен взор, още повече с номинацията на шефа на БТВ, претендент за кмет на София, което значи, че е бил в топла връзка, евентуално с това лице на властта. И по този начин е структурирано взаимоотношението сред властта, ръководещите и водещите медии ", изясни той.

Бившият основен прокурор разясни, че самобитната цензура, в този момент наричана политкорекност, не оставя усещания единствено в него.

" Не се дава думата, опция за разнообразни отзиви, дори слушам, че има неразрешени описи с избрани лица по малките екрани. " - добави той.
" Още не мога да осмисля, че това, което виждам в българската политика и българските политици, е че могат да приказват освен каквото мислят, а и неща, които не се правилни. Неща, които знаят, че не са правилни, убеждават хората в нещо, което е неистина и след това да не носят никаква отговорност. "

" Това е огромният проблем в българската политика, неналичието на отговорност и това,че не ги интересува кое е истина дали ще е потребно за българските жители, интересува ги персоналното облагодетелстване " - уточни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР